laatstenieuws
2020
afbeelding Kunstwerk Margriet Smulders complementeert levendigheid kantoor

Kunstwerk Margriet Smulders complementeert levendigheid kantoor

vrijdag 24 jan 2020

Vandaag monteerde Zerp galerie het kunstwerk van Margriet Smulders bij Huisartsopleiding Nederland. Een imposant bloemleven van bijna 3,5 m breed. Geïnspireerd door Nederlandse stillevens uit de zeventiende eeuw maakt Margriet Smulders geënsceneerde ‘bloemportretten’. In grote spiegelbakken creëert ze composities van weldadige bloemen, soepel vallende stoffen, kronkelig glaswerk, water en inkt. ‘Go with a light foot!’ Een bijzonder levendig beeld, passend bij de nieuwe dynamische werkomgeving van Huisartsopleiding Nederland.


afbeelding Peter schrijft voorwoord monografie Olivier Julia

Peter schrijft voorwoord monografie Olivier Julia

zondag 1 dec 2019

Olivier Julia, een kunstenaar die ons persoonlijk al jaren inspireert met zijn ruimtelijk werken, heeft een veelzijdig oeuvre op zijn naam staan. Voor de uitgave van zijn monografie die een overzicht geeft van zijn werk, vroeg Olivier Julia Peter het voorwoord te schrijven. “Olivier daagt je met zijn twee- en driedimensionale oeuvre uit om je naar zijn ruimtelijke dimensies te transformeren. De sculpturen waarin Olivier een extra dimensie toevoegt aan het platte vlak triggeren andere ruimtelijke vermogens van ons brein. Al dwalend word je meegenomen in een ruimtelijk ritme waarop je naar believen kunt in- of uitzoomen. Het werk van Olivier zou ik willen typeren als een wereld waarin je telkens wenst terug te keren, hij creëert ruimtes waar iedere architect van droomt.’


afbeelding Indekerngezond viert éénjarig jubilieum

Indekerngezond viert éénjarig jubilieum

vrijdag 22 nov 2019

‘Onze ambitie om van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern een blue zone gebied te maken staat’, aldus Janine van der Duin bij de jubileum speech ter gelegenheid van het éénjarig bestaan. Indekerngezond, het initiatief vóór en dóór de buurt, gericht op positieve gezondheid is sinds de start een groot succes. Landelijk is dit initiatief inmiddels ook opgemerkt en door diverse organisaties uit de zorg bezocht. We zijn trots op de betekenisvolle bijdrage die wij aan dit project hebben mogen leveren. Het interieurontwerp is een verwezenlijking van het bijzondere gedachtengoed, mensen met elkaar verbinden in openheid.


afbeelding Laatste fase VvAA hoofdkantoor opgeleverd

Laatste fase VvAA hoofdkantoor opgeleverd

donderdag 18 jul 2019

Van september 2017 t/m juli 2019 werkten we aan de transformatie van het hoofdkantoor van de VvAA. Ruim 6500m2 kantoorruimte werd volledig gestript, opnieuw opgebouwd en heringericht met op maat ontworpen meubilair. Het vergadercentrum van de VvAA op de begane grond betrof de laatste fase van de opdracht. Voorheen een smalle kantoorgang met 8 identieke vergaderruimten transformeerden wij naar een state-of-the-art vergadercentrum. Een dynamische omgeving die de unieke identiteit van de VvAA als moderne werkgever onderstreept.